Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Σοσιαλισμός με μπόλικη βαρβαρότητα

Λαμβάνεις δημοσιονομικά μέτρα με τα οποία γνωρίζεις ότι του χρόνου θα έχεις ένα εκατομμύριο ανέργους έτσι για πλάκα.
Απειλείς ότι θα πτωχεύσεις και όταν βγαίνεις στη γύρα για δανεικά, οι δήθεν εχθροί σου σου προσφέρουν πενταπλάσια από αυτά που ζήτησες, με τοκογλυφικό επιτόκιο χειρότερο και από αυτό με το οποίο δανείζεται ο τελευταίος μπατίρης στο μπαρμπούτι (ρε μήπως μόνο εσύ πιστεύεις ότι θα πτωχεύσεις);
Δηλώνεις πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (τρομάρα σου) και συνδιαλέγεσαι με τα παιδιά και τα εγγόνια του Milton Friedman και των Chicago Boys στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Συνεχίζεις και υπερασπίζεσαι ένα σύμφωνο σταθερότητας το οποίο αγνοούν ακόμη και οι πλέον δεξιοί της Ευρώπης.
Ψάχνεις εναγωνίως και ληστρικά 2,5 δις και κλείνεις μπίζνα με τον Σαλονικιό Νικολά Σαρκοζί για 6 φρεγάτες στην προνομιακή τιμή των 2,4 δις.
Σε στηρίζει αναφανδόν ο Καρατζαφέρης με αφοσίωση και φρόνημα Γιαπωνέζου καμικάζι, με αντάλλαγμα τις εκπτώσεις στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των μεταναστών.
Συλλαμβάνεις τσουβαλιαστά και αδιάκριτα διαδηλωτές μήπως και σου κάτσει και βρεις και κανένα Μπακούνιν από το σωρό.
Την πέφτεις σε στέκια πιτσιρικάδων και βαφτίζεις κάθε μπουκάλι μπύρας εν δυνάμει μολότωφ.
Επιπλήττεις το Μανώλη Γλέζο γιατί ξυλοφόρτωσε -λέει- τη φρουρά του Άγνωστου Στρατιώτη, αφού πρώτα τον έχεις ψεκάσει σαν τη μικρή Τερέζα.
Ορίζεις αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών άνθρωπο ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος του συνοδοιπόρου του ακροδεξιού Χάιντερ στην Αυστρία.

Δε μου φαίνονται και πολύ σοσιαλιστικά όλα αυτά, σύντροφε Γιώργο και σύντροφε Πάγκαλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου